Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu sebeple yapı süresince herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın mevla olduğu vadi ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da hail olur. Bu sayede, yangının yaratması mümkün konuşu etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Projelerin yangın kapısı yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak derunin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da makam düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page